Ξεχωριστές μετακομίσεις

Η μετακόμιση είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί πολλές ώρες ενασχόλησης για να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος. Ποια είναι αυτή;

Εμπιστευθείτε μας και ξεχάστε μια για πάντα τις ταλαιπωρίες και τις καθυστερήσεις!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μετακόμισή σας και πολύ σύντομα θα είστε σε θέση να κατοικείτε στο νέο σας σπίτι. Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία, στοιχεία που μας επιτρέπουν να υλοποιούμε με αξιοπιστία και υπευθυνότητα μετακομίσεις στον Πειραιά αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι κυριότερες υπηρεσίες μετακόμισης οικιακού εξοπλισμού που παρέχουμε είναι οι εξής:

  • Αποσυναρμολόγηση επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών
  • Συσκευασία ρούχων, γυαλικών και λοιπών μικροαντικειμένων
  • Μεταφορά όλων των παραπάνω στον καινούργιο χώρο διαμονής

Στη νέα σας κατοικία πραγματοποιούμε κατά σειρά τις εξής εργασίες:

  • Συναρμολόγηση επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών
  • Σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών
  • Τοποθέτηση των γυαλικών, των ρούχων και όλων των αντικειμένων σας στα σημεία που εσείς επιθυμείτε

Για τη συσκευασία (αμπαλάζ) του οικιακού σας εξοπλισμού χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Έτσι, ελαχιστοποιούμε τις όποιες πιθανότητες φθοράς των επίπλων ή των γυαλικών σας, ενώ, επίσης, τα σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα που χρησιμοποιούμε καθιστούν δυνατές τις μετακομίσεις σε οποιονδήποτε όροφο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Εκτός από τις μετακομίσεις σπιτιών, η εταιρεία μας ειδικεύεται στις μετεγκαταστάσεις γραφείων, επαγγελματικών χώρων και ολόκληρων δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων. Να είστε σίγουροι ότι ο ηλεκτρονικός σας εξοπλισμός, το γραφείο σας και γενικά οτιδήποτε απαρτίζει την επιχείρησή σας θα μεταφερθεί έγκαιρα και με ασφάλεια στον προορισμό που εσείς θα μας υποδείξετε.